Online bloemen bestellen

Online bloemen bestellen kan bij Acanthus Bloememotie uit Emmeloord. Wij bezorgen de bos bloemen zelf in en rond de Noordoostpolder. De bloemen bestelt u online op basis van kleur, hieronder kunt u kiezen uit één van onze kleurrijke opties. Wij maken een boeket voor u welke past bij uw situatie en het seizoen, heeft u specifieke eisen en wensen? U kunt in de aanvullende informatie bijvoorbeeld aangeven waarvoor het boeket is. Als u voor 16:00 uur bestelt, dan bezorgen wij dezelfde dag het boeket nog!

 

Last minute online bestellen?

Wilt u nog “last minute (na 16:00 uur)” een bloemetje bezorgen? Geen probleem maar neem dan even contact met ons op en bel; 0527 616110. Dan nemen we de bestelling namelijk nog mee en bezorgen wij deze ook dezelfde dag nog. Het is ook mogelijk uw boeket te laten bezorgen na werktijd! Hier kunt u meer informatie vinden over onze bezorging.

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

Bedankt Boeket

15,0050,00

Iemand bedanken? Zeg het met dit prachtige boeket in paars/blauwe en witte tinten. Het Bedankt Boeket is onderverdeeld in normaal, plus, luxe en exclusief*.

Boeket Bonte Vrolijkheid

15,0050,00

Hier word je vrolijk van! Boeket Bonte Vrolijkheid tovert bij iedereen een glimlach op het gezicht. Het Bonte Vrolijkheid Boeket is onderverdeeld in normaal, plus, luxe en exclusief*.

Boeket heel vrolijk

15,0050,00

Boeket heel vrolijk bestelt u al vanaf €15. Deze bos bloemen is ideaal voor thuis of om iemand wat op te vrolijken. Bestel en verstuur dit bos bloemen vandaag nog en wij bezorgen een prachtig vrolijk boeket bloemen uit uw naam.

Boeket PurplePink

15,0050,00

Verse bloemen zijn er in dit roze paarse boeket bloemen verwerkt. De kleuren lopen mooi in elkaar over en de combinatie is speels, lief en vrolijk. Het Boeket PurplePink is onderverdeeld in normaal, plus, luxe en exclusief*. Verstuur deze vrolijke bos bloemen en wij bezorgen namens u een prachtig boeket.

Boeket Puur Wit & Warm Rood

15,0050,00

Dit boeket is samengesteld uit prachtige witte en rode bloemen. Een witte bloemenkleur staat voor eenvoud en puurheid. De kleur rood bij bloemen staat voor liefde, romantiek, hartstocht en warmte. Met die boeket kunt u iemand laten zien dat u aan de persoon denkt en is voor veel gelegenheden geschikt. Een heel mooi boeket om bij iemand te laten bezorgen, in de omgeving bezorgen wij het bloemetje ook zelf. U kunt kiezen bij dit boeket uit normaal, plus, luxe en exclusief*.

Boeket Rood

15,0050,00

Boeket Rood besteld u al vanaf €15. Bestel uw boeket bloemen vandaag nog en wij zorgen voor een gewenst resultaat en boeket naar wens. Wij bezorgen het bloemetje in de omgeving zelf.

Boeket Rood-Oranje

15,0050,00

Boeket Rood-Oranje besteld u al vanaf €15. Bestel uw boeket vandaag nog en wij zorgen voor een gewenst resultaat en boeket naar wens.

Boeket Roze

15,0050,00

Boeket Roze besteld u al vanaf €15. Bestel uw boeket vandaag nog en wij zorgen voor een gewenst resultaat en boeket naar wens.

Boeket voor de Beste

15,0050,00

Wie is voor jou de beste…? Laat iemand stralen met dit boeket in verschillende tinten roze en fris groen! Het Boeket voor de Beste is onderverdeeld in normaal, plus, luxe en exclusief*.

Boeket voor de Liefste

15,0050,00

Want de liefste dat is…? Laat iemand stralen met dit lieve boeket in verschillende tinten roze! Het Boeket voor de Liefste is onderverdeeld in normaal, plus, luxe en exclusief*.

Boeket Zoet

15,0050,00

Voor een familielid of een lieve vriendin.. dit kleurrijke boeket in roze en rode tinten is als een verrassend zoete inval in huis. Het Boeket Zoet is onderverdeeld in normaal, plus, luxe en exclusief*.

Geboorteboeket – blauw

15,0050,00

Een nieuwe baby op komst of geboren? Feliciteer ouders of grootouders met dit prachtige geboorteboeket in blauwe tinten. Het geboorteboeket is onderverdeeld in normaal, plus, luxe en exclusief*. Wij kunnen dit geboorteboeket door heel Nederland bezorgen.

Geboorteboeket – roze

15,0050,00

Een nieuwe baby op komst of geboren? Feliciteer ouders of grootouders met dit prachtige geboorteboeket in roze tinten.  Het geboorteboeket is onderverdeeld in normaal, plus, luxe en exclusief*.

Kanjer Boeket

15,0050,00

Dit boeket in oranje en paarse tinten, is een echte knaller voor jouw kanjer! Het Kanjer Boeket is onderverdeeld in normaal, plus, luxe en exclusief*.

Klassiek boeket bloemen

15,0050,00

Dit klassieke boeket straalt pure elegantie uit. De traditionele boeketten in groen witte tinten zijn als cadeau geschikt voor diverse gelegenheden. Het klassieke boeket is onderverdeeld in normaal, plus, luxe en exclusief*.

Koffieboeketjes

6,50

Koffieboeketjes

De kleurrijke koffieboeketjes van Acanthus zijn nu ook online verkrijgbaar. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Dit kunt u dan ook aangeven bij het bestellen van dit boeket. Ze zijn klein van formaat voor een kleine prijs zo blijft het een leuk kleinigheidje om iemand mee te verrassen.

De foto’s zijn een voorbeeld van het boeket. De bloemen die zichtbaar zijn kunnen wisselen. Indien u een bepaalde bloemsoort niet wenst in het boeket kunt u dit aangeven in het hokje aanvullende informatie.

Ook kunt u hieronder uw telefoonnummer opgeven en email adres, zodat wij u kunnen bereiken indien nodig. Dit veld is niet verplicht, wel handig als u geen account wenst aan te maken.