Acanthus zakelijk

Acanthus is er ook voor bedrijven. Van boeketten op de balie tot planten aankleding van het bedrijf. Een boeket voor een jubileum van een medewerker, een kerstboom in de kantine. Een boeket met secretaresse dag of een bos bloemen voor een klant. Met een bos bloemen laat u een indruk achter.

Acanthus Zakelijk bloemen en planten
zakelijk bloemwerk acanthus
zakelijk bloemwerk acanthus

Zakelijk bloemen bestellen met Acanthus Zakelijk

Wilt u zakelijk een bos bloemen bestellen of versturen? Wij kunnen veel voor u betekenen. Voor het versturen van een bos bloemen naar relaties, tot een boeket op de balie of planten binnen het bedrijf. Als u een boeket aan uw klanten geeft laat u een onuitwisbare indruk achter. Klein gebaar, groots effect. Men zal zich u herinneren, bij het sluiten van een deal of een bedankje. Wij maken voor elke gelegenheid een passend bos bloemen.

Voor verschillende bedrijven verzorgen wij zakelijk bloemen en planten. Uw bestelling kunt u per e-mail doen maar u mag altijd tijdens openingstijden bellen. Daarbij kunnen wij natuurlijk een factuur naar u sturen.

Voordelen van zakelijk bloemen en planten voor uw werknemers

Er is veel onderzoek gedaan naar het effect van bloemen en planten op de werkvloer. Naast dat u een prettige sfeer creëert, de lucht zuivert met de planten is uit onderzoek gebleken dat planten en bloemen voor een hogere productiviteit zorgen. Hieronder hebben we enkele redenen voor u op een rij gezet om ook zakelijk bloemen en planten te laten verzorgen.

  1. Verbetering concentratie en geheugen
  2. Planten en bloemen verminderen stress
  3. Minder ziekteverzuim en depressie

Wilt u ook een goede indruk bij uw klanten achter laten en de productiviteit van uw werknemers verhogen? Laat ook zakelijk bloemen en planten door Acanthus Bloememotie regelen, neem contact met ons op.