Bloemen bezorgen

U kunt bij ons bloemen bestellen en laten bezorgen. Niet alleen in Emmeloord, de Noordoostpolder en Urk maar door heel Nederland en zelfs veel andere landen.

Acanthus bloememotie, bloemist in Emmeloord

Bloemen bezorgen

Wij kunnen uw bloemen bezorgen, dit doen wij zelf in de Noordoostpolder, Urk en omstreken. Of u een bosje bloemen of een speciaal bloemstuk heeft besteld, wij kunnen het voor u bezorgen. Ook kunnen wij een locatie voor u versieren met prachtige bloemstukken en boeketten voor op tafel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en laat u verbazen. Als u een bos bloemen wilt bestellen en naar iemand of u zelf wilt sturen?  Klik dan op deze link.

 

Vandaag bestelt vandaag bezorgen

Bij Acanthus Bloememotie kunt u vandaag bestellen en wij zorgen ervoor dat  vandaag bezorgd worden. U kunt online bestellen tot 16.00 uur bestellen en dan bezorgen wij dezelfde dag nog. Maar ook later bestellen is mogelijk. Als wij geopend zijn kunt u tot 17.30 uur telefonisch bestellingen doorgeven, deze kunnen wij in de omgeving van de winkel nog ook vandaag bezorgen. Uiteraard is er een verwerkingstijd, als u gebruikt maakt van de webshop, maar desondanks zijn wij in staat om dezelfde dag nog te bezorgen. U kunt ons ons bellen op 0527 61 61 10

Bestellingen die geplaatst worden na 17.30 uur worden de volgende dag bezorgd. Voor speciale en last minute bestellingen kunt u het beste direct contact met ons opnemen.

Klik op de knop om een boeket bij ons te bestellen.

bloemetje bestellen

Wij kunnen bloemen bezorgen in heel de Wereld

Hoe u ook bij ons bloemen bestelt, online, per mail of telefoon u kunt via ons naar veel plaatsen in de wereld een boeket sturen. Wij zorgen ervoor dat dit prachtige boeket namens u bezorgd wordt en dat kunnen we in Nederland; Amsterdam, Groningen, Enschede of Maastricht. U kunt erop vertrouwen dat de persoon die u wilt verrassen een mooi en vers boeket krijgt.