Bloemenabonnement

Met het Acanthus bloemenabonnement heeft u elke keer weer een prachtig vers en verrassende bos bloemen, met bloemen uit het seizoen, in huis. Het bloemenabonnement kunt u natuurlijk ook cadeau geven maar is ook af te sluiten voor bedrijven.

Bloemenabonnement van Acanthus Bloememotie

Wilt u wekelijks, 2-wekelijk of maandelijks een prachtige bos bloemen thuis bezorgd hebben? U kunt kiezen wanneer de bloemen bezorgd worden, want het is toch heerlijk om elke keer weer een unieke en verse bos bloemen op tafel te hebben staan. Acanthus Bloememotie biedt een flexibel bloemenabonnement of bloemenservice. Ook ideaal om als cadeau te geven. Kies de grootte van het boeket bloemen en wij maken met bloemen uit het seizoen een prachtig vers en verrassende bos bloemen. Deze bezorgen wij natuurlijk ook bij u thuis. Met een abonnement van Acanthus wordt bloemen bestellen en geven een feestje. Verse bloemen bezorgen aan je voordeur kan al vanaf maar € 18,00.

Met ons bloemenabonnement bepaald u volledig, u kiest de grootte van het boeket, de frequentie dat wij leveren en u geeft uw voorkeuren door.

Wat krijgt u?

  • Elke keer verse andere bloemen
  • Afwisselend in kleur, seizoen en uitstraling
  • De bloemen thuis bezorgd
  • Acanthus kwaliteit met 7 dagen vers garantie.

 

Bloemenabonnement ook zakelijk

Ook zakelijk is een bloemenabonnement mogelijk. Vrolijk uw ontvangstruimte of receptie op, dit is het eerste wat bezoekers van uw bedrijf zien. Vrolijk en fris deze ruimtes op met verse bloemen, bloemen laten zien dat uw bedrijf leeft, vrolijke een ruimte op en zorgen voor een goede eerste indruk. Met een bloemenabonnement ontvangt u elke, door een u bepaalde periode, een vers bos bloemen. Lees hier meer over hoe bloemen en planten op uw werk positief werken.

 

Het abonnement cadeau geven

Bloemen krijgen is fantastisch maar bloemen cadeau geven is ook een feestje! Verras je vrienden of familie met een bloemenabonnement. Hiermee heeft u voor een verjaardag, jubileum, trouwdag of andere bijzondere gelegenheid altijd een leuk cadeau. Small, medium of large: welk formaat boeket je ook kiest en hoe vaak u het wilt geven.Wij zorgen ervoor dat er namens u elke keer weer een unieke en stijlvolle bos bloemen van de allerbeste kwaliteit bezorgd wordt.

 

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over ons bloemenabonnement.

Algemene gegevens