Acanthus

bloememotie

Wij maken boeketten en bloemstukken op maat.
Op die manier komen advies, creativiteit en kwaliteit samen, zonder dat dit ten koste gaat van uw wensen.
Dit doen wij al meer dan 25 jaar met veel plezier en passie.

fris Herfstboeket
Acanthus bloememotie

Over Acanthus Bloememotie

27 jaar geleden zijn wij, Piet en Henriette van der Schaaf, begonnen met een kwekerijwinkel. Wij kweken, in onze kwekerij aan de Professor Brandsmaweg 2, ons eigen  Plant en Perkgoed. Veel van de perkplanten die wij hier kweken verkopen wij ook zelf in de winkel.

Onze winkel is gevestigd aan de Noordzijde 6 in Emmeloord. In onze winkel hebben wij een bloementuin zodat u uw bos bloemen zelf kunt samenstellen maar wij kunnen u altijd adviseren. Verder hebben wij in onze winkel kamerplanten en woonaccessoires. Voor bloemen en boeketten kunt u bij ons ook online bestellen. Ook als u ze vandaag nog geleverd wilt hebben. Wij kunnen voor u een prachtig boeket door heel Nederland verzorgen. Maar wij bezorgen zelf in heel de Noordoostpolder en Urk.

Wij maken boeketten en bloemstukken op maat. Op die manier komen advies, creativiteit en kwaliteit samen, zonder dat dit ten koste gaat van uw wensen. Wij staan voor kwaliteit en versheid, diversiteit aan producten en wij geven persoonlijk advies.

U kunt bij ons terecht voor veel verschillende bloemstukken zoals voor Rouwboeketten en trouwboeketten. Vooral bij rouw en trouwboeketten is het persoonlijk advies belangrijk om de juiste emotie in uw boeket te krijgen.